Spremni za Berlin i Istanbul? Pravimo razmenu!

Berlin

Nakon razmene sa AEGEE-Torinom (bilo je ovako i ovako) nastavljamo sa započetim trendom omogućavanja studentima našeg grada da iskuse gradove širom Evrope na jedan nezamenljiv način!

Ovu godinu započinjemo razmenom sa AEGEE-Berlinom i AEGEE-Istanbulom! Doživite neki od ova dva grada kroz oči lokalnih studenata, dozvolite da vas uvedu u svoju svakodnevicu i učine vas na nekoliko dana pravim stanovnicima ovih metropola!

Prva stanica: BERLIN. Prijava ovde.

Boravak u Berlinu košta 35 evra i to podrazumeva smeštaj i 3 obroka dnevno. Troškovi transporta nisu uračunati u tu cenu, ali vam možemo pomoći sa informacijama o najpovoljnijem transportu.

Razmena započinje u Berlinu, gde će učesnici iz sva tri grada provesti vreme od 4. do 8. marta 2016. Zatim se ide za Novi Sad, od 9. do 13. marta. Poseta Istanbulu odviće se u junu 2016. i o tome će biti više informacija kasnije. Možete se prijaviti za odlazak u samo jedan, ili oba grada. Prijave za odlazak u Istanbul biće objavljene krajem aprila 2016.

Ko je savršen kandidat za razmenu?

Studenti novosadskog univerziteta, bez obzira na fakultet i smer, avanturističkog duha, spremni da na što kreativniji način predstave svoju zemlju novim prijateljima iz Nemačke i Turske, koji će njima uzvratiti gostoprimstvom u svojim gradovima!

  • Kandidati koji se prijave za razmenu treba takođe da učestvuju aktivno u osmišljavanu i realizaciji dela programa u našem gradu.

  • Članstvo u AEGEE-u nije uslov, ali je prednost pri odabiru kandidata za razmenu.

  • Prednost takođe imaju kandidati koji će ugostiti nekog od učesnika iz Berlina ili Istanbula.
    *Ukoliko iz nekog razloga ne možete da ugostite nikog, molimo vas da nam to napomenete u prijavi.

Nezavisno od toga šta studirate – ako ste spremni za novu avanturu u vašem studentskom životu i jednu posebnu kulturološku razmenu uz veoma pristupačne uslove i sjajnu ekipu, ne propuštajte priliku!

Prijave traju do Subote, 06. Februara 2016. Požurite, rezervišite svoje mesto 🙂

Pišite nam za sve dodatne informacije na: aegeens@gmail.com