AEGEE Vas vodi u Istanbul!

Doživite Istanbul iz ugla studenata!

Nakon uspešne razmene sa AEGEE Torinom u maju 2015., studentska organizacija AEGEE Novi Sad u dogovoru sa AEGEE Istanbulom organizuje za svoje članove posetu ekipi u ovom prelepom gradu na dva kontinenta.

Kad? – od 11. do 16. Novembra 2015.

Ko je savršen kandidat za ovu razmenu? – Studenti Univerziteta u Novom Sadu, avanturističkog duha, zainteresovani za putovanja i omladinski rad, spremni da učestvuju u organizovanju sličnog događaja u okviru naše antene u budućnosti.

Koliko košta? – 60 evra

Šta to pokriva?

– 3 obroka dnevno

– sav prevoz u toku događaja

– smeštaj

– neke od ulaznica za posećena mesta

Program događaja:

– Sreda – doček i Welcoming dinner

– Četvrtak – poseta starom gradu

– Petak – Princezina ostrva

– Subota – Ortaköy i Bosfor

– Nedelja – poseta mostu između dva kontinenta i poseta azijskom delu

– Ponedeljak – rastanak

Pored ovih glavnih poseta, ovaj događaj organizovan od strane AEGEE Istanbula uključiće i mnogo drugih aktivnosti sportskog tipa i team-building igre, a sve to uz pregršt sjajne energije mladih ljudi!

Doživite Istanbul iz ugla studenata lokalaca, koji će uložiti mnogo svoje energije i vremena da vaš boravak u njihovom divnom gradu učine najboljim mogućim!!!

Osim učesnika iz AEGEE Novog Sada, ovoj AEGEE poseti Istanbulu prisustvovaće i članovi AEGEE Beograda, Skoplja i mnogih drugih antena širom Evrope!

Kako da se prijavim?

Prijave je potrebno poslati do 18.10.2015. u 23:59. na mejl: aegeens@gmail.com u vidu motivacionog pisma u kome ćete nam se predstaviti i objasniti koja je vaša motivacija da učestvujete u ovom AEGEE događaju. Potrudite se da ostavite dobar utisak u prijavi, jer iz Novog Sada može da ide maksimalno 6 članova.

– U razmeni mogu učestvovati svi zainteresovani studenti Univerziteta u Novom Sadu, koji pokažu dovoljno avanturističkog duha i veliku želju za učešćem Ako se odlučite za prijavu, potrebno je da postanete član AEGEE Novog Sada, kako biste mogli da se prijavite na internoj mreži AEGEE-a.

Ako odlučite da idete avionom, požurite da biste na vreme obezbedili što jeftiniju kartu!

Za sve informacije pišite nam na mejl ili nam se javite porukom na fb stranicu.

Širite vidike i prijateljstva sa AEGEE-om!